divendres, 2 de març del 2012

VW VINTAGE FESTIVAL A ULLASTRELL 19 i 20 de maig

El pare d'en Roger organitza una trobada de furgonetes i escarabats VW, sol.licita voluntaris per fer-li un cop de demà , s'agraeix qualsevol ajut i/o suggerència. Us convido a la proposta....(tots els actes estàn autoritzat per l'Ajuntament, que hi col.labora activament)

Proposem un esdeveniment amb un propòsit clar: SENTIR EL PASSAT I VIURE EL PRESENT. En el Ullastrell VW  Vintage Festival ens embarquem en un viatge ple de contrastos i on l'antic es barreja amb el nou. On els nostàlgics del retro i que es neguen a esborrar d'aquest gaudiran comprovant com ha canviat tot. On els més petits es sorprendran amb el que un dia va ser modern. Reviurem els temps daurats de l'epoca HIPPIE, sentirem la música que ens va fer sentir i ens sorprendrem amb tot allò que ens semblava avantguardista i divertit.  

La moda, els pentinats, fins i tot els videojocs que ens van sorprendre estaran presents i enfrontats a l'actual i contemporani, ja en la segona dècada del Segle XXI.
 
 Un concert el dissabte nit gratuit, farà goig entre el jovent amb musica per ballar i enamorar-se.
 

El diumenge amb ESMORZAR GRATUIT al CASAL per a TOTHOM amb el món del motor com atracció principal i més espectacular, amb d'autèntiques Furgonetes estil hippyes y escarabats com a plat fort, el públic s'emocionarà explorant el món de l'automobilisme, ple de records, però alhora molt actual. Hi haurà exposició, exhibicions de cotxes històrics, podrem veure autèntiques joies de la filosofia que envolta VW vintage; us convidem a gaudir amb nosaltres de Ullastrell Vintage Festival. 
 Podrem apropar-nos, trobar la nostra foto somiada i veure les boniques màquines amb les quals van crear aquesta "manera de viure" als anys 60-70, sentir de prop i sentir de nou.
 

També hi seran present uns ponys, cabretes, burros...per amenitzar la trobada

Totes les activitats seran GRATUITES i es faran a la zona esportiva, camp de futbol i pista.
 
 

Però el Ullastrell Vintage Festival és molt més que un esdeveniment de motor. Està ideat per a tots els públics, per gaudir amb amics o en família. Els grans podran ensenyar als més petits tot allò que els emocionava de joves. Hi haurà mercadet de moda i botigues de roba vintage, música de vinil, concerts i atraccions com les sales de videojocs amb les maquinetes que gaudim en aquella època en què la modernitat anava arribant a poc a poc. Serà un cap de setmana inoblidable per a tots els públics.
 


Dinarem a Cal Taiet cal confirmar l'assistencia en el mateix restaurant....Digueu que veniu a la trobada VW!!.

i després a la pista , l'Ajuntament ens té preparades moltes sorpreses, concursos,sortejos....
 ball country.....amb la Wii!!  ...i altres sorpreses, no hi faltis!!
 Més informació:  http://classicvwmania.ning.com/events/vw-vintage-festival
 recorda la data:
19 i 20 de maig d'enguany!

1 comentari:

  1. Ja som molt a prop de gaudir de passeigs amb ponys, jugar amb videojocs Arcade,pinballs... del llit elàstic...de què el Papa miri cotxes d'altra època i la Mama pugui comprar-se un vestit vintage i fer un bon tiveri a Cal Taiet! TOT AIXÔ I MES al VW VINTAGE FESTIVAL el cap de setmana 19 i 20 de maig....t'ho vols perdre??

    ResponElimina